Keresés
Close this search box.

Termékeink

Nézd meg termékeinket, amelyek már több százezer magyar háztartást segítettek virágba borulni. Szinte bármilyen növényre, helyzetre van megoldásunk.

Virágföldek

A jó virágföld felveszi és megtartja az öntözővizet. A benne fejlődő gyökereket folyamatosan ellátja vízben oldott makro- és mikroelemekkel, tápanyagokkal.

Tápoldatok

Növényeid akkor díszítenek szépen, ha igényeiket a legjobban kielégítjük. Az átültetését követően használd a gazdag makro- és mikroelem tartalmú FLORIMO® tápoldatokat. Így erőteljes növekedésnek indul, majd színpompásan virágzik a növény.

Táprudak

Lásd el a növényt igényeinek megfelelő összetételű tápanyaggal 12 héten át. Kényelmes megoldás a virágzó növények tápanyag-utánpótlására. A tápanyagok egyenletes felszabadulása egészséges, zöld lombozatot és dús virágzást biztosít.

Műtrágya

Műtrágyákat a különböző növénycsoportok egyedi igényei alapján alakítottuk ki. Olyan kiegészítő tápanyagokat tartalmaznak, amelyek elengedhetetlenek a növények egészséges növekedéséhez.

Talajtakarók

Virágágyásodnál, kerti utadnál, talajtakarásra, szigetelésnek és a talaj megóvása érdekében javasoljuk. Átereszti a csapadékot a talaj felé, de megakadályozza a víz gyors elpárolgását, így kerted nem szárad ki, és kevesebbet kell locsolnod.

Növényápolási termékek

Agyaggranulátum, levéltetű, pajzstetű és atka elleni spray, valamint levélfényesítő törlőkendő. Ápold növényeid rendszeresen a FLORIMO® növényápolási szerekkel.

Talajjavítók

Tőzegkocka, natúr kőzeg és kertészeti perlit segítségével javíthatod a talaj:
– tápanyagmegkötő-képességét,:
– levegőzöttségét,:
– vízellátását.:

PremiVit termékcsalád

Keresd trágyáinkat, termékeinket szakárudákban, kertcentrumokban, gazdaboltokban. - ahol szakmai segítséggel várnak temrékeink mellett!

Szerves trágya

Növekszik a termés mennyisége. Ráadásul ízletesebb és zamatosabb lesz. Szebb lesz a virágzat színeződése és javul a növényeid stressztűrő képessége és télállósága.

Keresd termékeinket a legközelebbi partnereinknél.