Keresés
Close this search box.

Új termék a magaságyások kertészeinek!

1 hónappal megtréfált bennünket az április, májusi napok várnak ránk. Hív a természet a kertekbe, balkonokra, udvarokba. Szeretünk kint lenni és babrálni a növényekkel.  Hatalmas népszerűségnek örvendenek  a  magaságyások, amelyek robbanásszerűen terjednek városi és falusi környezetben egyaránt, ezzel új szintre emelik az otthoni és hobbikertészkedést.

Minden a talajnál kezdődik! A magaságyások kialakításához a Florimo új termékekkel segít a kertészkedőknek. Már a kereskedelmi partnerek pultjain megtalálható a Florimo Magaságyás föld és Florimo Natúr Faapríték termékünk, amelyek nélkülözhetetlen kellékei a friss és felújított magaságyásoknak.

Új termékeinkkel teljes körűen ki tudjuk szolgálni az új magaságyásokat készítő kertészeket, és a már meglévő magaságyás tulajdonosokat a talajelőkészítési munkálatoknál.

Tudj meg többet a magaságyásról:

Még több információ a magaságyásföldről:

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ismerd meg virágföldjeinket

30 éve vagyunk a szakmában, velünk hosszútávon számolhatsz. Nálunk található a legszélesebb magyar virágföld választék, így biztosan megtalálod a neked megfelelőt.

Ajánlott bejegyzések a blogból

Olvasd blogunkat és tudj meg többet az ültetésről, a növények gondozásáról, és arról, hogyan segíthet a FLORIMO® még jobban felvirágoztatni a kertedet.

Átültetés tavasszal?!

Szobanövényeink ideális esetben szépen növekednek, de egy idő után cserepük szűkössé válik, emiatt a gyökerek nem tudnak megfelelően fejlődni. Ilyenkor átültetésre van szükség. Az átültetést

Tovább olvasom »

Virágföldcsere? Mikor?

Mikor kell a kerti talajunk cseréjére gondolni? A kerti talajok minőségét a növények fejl ődése igazolja vissza. Nem megfelelő minőségű, kimerült talajban a növényeink nem

Tovább olvasom »

Keresd termékeinket a legközelebbi partnereinknél.